3 mai 2024
Titu: El a furat 31 000 de euro, PESTE UN MILIARD ŞI JUMĂTATE şi 300 de grame de aur din casa unei profesoare!

Titu: El a furat 31 000 de euro, PESTE UN MILIARD ŞI JUMĂTATE şi 300 de grame de aur din casa unei profesoare!

Jaf in aceasta dimineata in orasul Titu. In plina zi, doi indivizi au dat atacul intr-o vila de unde au furat bani si bijuterii in valoare de aproape 80 de mii de euro.

Hotii au fost insa surprinsi de proprietara, chiar in timp ce incercau sa fuga cu prada. Vecinii au sarit in ajutorul femeii si au reusit sa-l prinda pe unul dintre suspecti.

Celalat a scapat dar este cautat in continuare de politie.

Hotii au dat atacul ziua in amiaza mare. Unul a intrat in vila, iar celalat a ramas de paza, afara.

Ghinionul lor a fost ca proprietara, o profesoara de matematica aflata in concediu de crestere a copilului, i-a suprins si a dat alarma. Vecinii au pornit imediat in urmarirea suspectilor.

Anchetatorii banuiesc ca lovitura a fost pregatita in cel mai mic detaliu: cei doi au supravegheat vila mai multe zile la rand si au observat ca, dimineata, proprietara ramane singura acasa. Ocupata cu bebelusul pe care il scosese la aer, in curte, femeia a scapat din vedere restul casei.

La audieri, suspectul a declarat ca ii este rau si a fost dus de urgenta la spital. Si-a revenit insa repede si chiar a avut chef de glume.

Politistii incearca acum sa dea de urma celuilalt suspect despre care se banuieste ca participat si la alte jafuri similare.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial