3 mai 2024
Titu – MOARTEA CĂPRIORULUI – O poveste penală, cu trei bărbaţi prinşi la braconaj

Titu – MOARTEA CĂPRIORULUI – O poveste penală, cu trei bărbaţi prinşi la braconaj

Trei bărbaţi sunt cercetaţi de poliţişti sub aspectul săvârşirii unor infracţiuni la Legea vânătorii şi a protecţiei fondului cinegetic

Poliţiştii din cadrul Serviciului Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase, în colaborare cu efective din cadrul Poliţiei Oraşului Titu, au desfăşurat o acţiune pe raza oraşului Titu, pentru prevenirea şi combaterea braconajului cinegetic.

În cadrul acţiunii, poliţiştii au prins în flagrant trei bărbaţi, care au vânat un căprior, fără a poseda autorizaţie de vânătoare.

În urma cercetărilor efectuate, poliţiştii au descoperit in portbagajul unui autoturism, găsit la faţa locului, două arme de vânătoare şi două cartuşe nepercutate, bunurile fiind ridicate în vederea expertizării din punct de vedere balistic.

Totodată, poliţiştii au stabilit că unul dintre bărbaţi este vânător în cadrul A.J.V.P.S. Dâmboviţa, iar ceilalţi doi nu au nicio calitate în acest sens.

Cei trei sunt cercetaţi sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de „braconaj cinegetic” şi „uz de armă letală fără drept”, urmând ca la finalizarea cercetărilor să se propună soluţie legală prin Parchet.

Căpriorul în cauză a fost ridicat în vederea efectuării unei expertize medico-veterinare.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial