3 mai 2024
Titu şi Moreni – Beţi la volan şi cu dosare penale!

Titu şi Moreni – Beţi la volan şi cu dosare penale!

Poliţiştii rutieri au acţionat pe raza municipiului Târgovişte, pe linia identificării conducătorilor de mopede care nu respectă legislaţia în vigoare

Poliţişti din cadrul Biroului Rutier au organizat şi executat o acţiune preventivă, în cadrul campaniei naţionale „ Alege Viaţa” şi în conformitate cu obiectivele propuse în “Programul de acţiune al Poliţiei Rutiere derulat în perioada 2012-2016 ” . Acţiunea s-a desfăşurat pe raza municipiului Târgovişte, având ca obiectiv identificarea conducătorilor de mopede care nu respectă legislaţia rutieră în vigoare. În cadrul acestei acţiuni au fost aplicate 67 de sancţiuni contravenţionale, din care 31 conducătorilor de mopede, valoarea totală a amenzilor fiid de 8400 lei.

• Doi conducători auto s-au ales cu dosare penale după ce au fost depistaţi în trafic sub influenţa băuturilor alcoolice

Lucrători rutieri din cadrul Poliţiei Municipiului Moreni, în timp ce executau serviciul de supraveghere şi control al traficului rutier pe strada Mihai Eminescu din municipiul Moreni, l-au depistat pe numitul D.V., din localitate, în timp ce conducea un autoturism fără a poseda permis de conducere şi aflându-se sub influenţa băuturilor alcoolice. Fiind testat cu aparatul etilotest, rezultatul a fost de 0,63 mg/l alcool pur în aerul expirat. Pe numele celui în cauză, poliţiştii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducere sub influenţa băuturilor alcoolice şi conducere fără permis ( art. 86 şi 87 din OUG 195/2002, republicată).

Totodată, poliţişti din cadrul Poliţiei oraşului Titu l-au depistat pe numitul C.I., de 41 de ani, din comuna Potlogi, în timp ce conducea pe DN 7, pe raza oraşului Titu, un autoturism, aflându-se sub influenţa băuturilor alcoolice. Fiind testat cu aparatul etilotest, rezultatul a fost de 0,44 mg/l alcool pur în aerul expirat. Pe numele bărbatului, poliţiştii au întocmit dosar penal, urmând a fi propusă soluţie legală prin Parchet.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial