10 mai 2024
Titu – Dosar penal pentru că a băut şi a condus!

Titu – Dosar penal pentru că a băut şi a condus!

Mai mulţi conducători auto s-au ales cu dosare penale după ce au fost depistaţi în trafic de poliţişti, fie sub influenţa băuturilor alcoolice , fie fără a poseda permis de conducere

Lucrători din cadrul Poliţiei oraşului Titu l-au depistat pe numitul O.F., în vârstă de 20 de ani, din comuna Lunguleţu, în timp ce conducea în localitate un autoturism, aflându-se sub influenţa băuturilor alcoolice.

Fiind testat cu aparatul etilotest, rezultatul a fost de 0,69 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Tânărul a fost condus la spital în vederea recoltării de probe biologice de sânge, pe numele său fiind întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere sub influenţa băuturilor alcoolice. ( art. 87 alin. 1 din OUG 195/2002, republicată).

• Poliţiştii rutieri din cadrul Poliţiei oraşului Găeşti l-au depistat pe numitul P.S., de 41 de ani, din comuna Petreşti, în timp ce conducea un autoturism, pe DN 61, aflându-se sub influenţa băuturilor alcoolice. Fiind testat cu aparatul etilotest, rezultatul a fost de 1,28 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Bărbatului i-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei, pe numele său poliţiştii întocmind dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere sub influenţa băuturilor alcoolice. ( art. 87 alin. 1 din OUG 195/2002, republicată).

• Totodată, în urma unei acţiuni organizate de lucrătorii Secţiei nr. 13 Poliţie Rurală Titu în ziua de 30 iunie a.c., a fost depistat numitul B.M, de 22 de ani, din comuna Lunguleţu, în timp ce conducea pe DN 7 un autoturism, fără a poseda permis de conducere pentru nici o categorie de autovehicule.

Faţă de numitul B.M., poliţiştii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere fără permis ( art. 86 alin. 1 din OUG 195/2002, republicată).

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial