29 martie 2024

Titu – Ambulanţă aflată în misiune, lovită de o maşină! Asistenta a fost rănită!

acca9O ambulanţă de la Titu, aflată în misiune, cu doi pacienţi la bord, a fost lovită puternic de un autoturism, iar asistenta a fost rănită.

acca7Impactul puternic a avut loc aseara, în localitatea Braniştea. Un şofer de 38 de ani a ajuns cu maşină pe contrasens şi a izbit o ambulanţa. acca5Bărbatul a povestit că s-ar fi speriat de manevră unui alt conducător auto, care ar fi intrat brusc în depăşire şi, că să evite o coliziune, a tras de volan şi aşa a ajuns pe celălalt sens de mers.

acca8Laurențiu Purcaroiu-şef parc auto Serviciul de Ambulanţă Dâmboviţa: “Se deplasa spre Târgovişte, în urgenţă. A intrat un autoturism în depăşire, a constatat că nu reuşeşte, a tras dreapta, l-a lovit, din sens opus a venit un alt autoturism. În felul asta au intrat în coliziune şi au ieşit de pe partea carosabilă.”

Asistentă – o femeie în vârstă de 37 de ani – a fost rănită. Şi ea, şi doi pacienţi aflaţi în salvare, au fost preluaţi de alt echipaj şi transportaţi la spital.

acca6Doctor Cojocaru Stoica-medic UPU: Avea în ambulanţă un copil şi mama acestuia se deplasau din Târgovişte spre Titu, la Unitatea de Primiri Urgenţe. Asistenta suferind un traumatism cranian sever, cu o pierdere a stării de conştientă pasageră, şocată.”

Şoferul autoturismului este cercetat acum penal pentru vătămare corporală din culpă.

 

Sursa: Pro TV

 

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial