11 mai 2024
Tinerii din Titu au mai făcut o faptă bună! 65 de copii vor merge la şcoală mai fericiţi!

Tinerii din Titu au mai făcut o faptă bună! 65 de copii vor merge la şcoală mai fericiţi!

co Tinerii din Titu au mai făcut o faptă bună! 65 de copii vor merge la şcoală mai fericiţi după ce voluntarii au organizat o campanie umanitară pentru ei şi au strâns rechizite ce le vor fi de mare folos la şcoală!

“Actiunea noastra de voluntariat ” Un creion pentru un zambet, un creion pentru educatie a luat sfarsit !”. Am reusit, cu ajutorul vostru, al tuturor celor care ati donat, sa facem fericiti 65 de copii de diferite varste ai orasului nostru, carora le-am oferit ghiozdane complet echipate de scoala cu toate cele necesare.

Va multumim pentru mesajele primite pentru a-i identifica pe copiii care aveau nevoie de ajutorul nostru acum, in prag de scoala !

co2Au fost donate si impartite peste 1300 de rechizite:
– pixuri – seturi creioane colorate – blocuri de desen
– ghiozdane – penare – guma de sters -rigle- truse geometrie – caiete – stilouri
– seturi carioci – carti de colorat – ascutitoare – lipici – vocabular.

Am fost emotionati sa vedem ca principalii donatori de rechizite au fost chiar copiii orasului nostru, care au venit cu mic, cu mare sa doneze caiete, pixuri, ghiozdane si alte rechizite atat de necesare altor copii mai putin norocosi.

Am demonstrat, inca o data, ca impreuna putem aduce un zambet pe chipul semenilor nostri !

co1De asemenea, va multumim pentru sutele de mesaje de sustinere primite si va asiguram ca nu ne oprim aici, chiar daca unii oameni rau intentionati din orasul nostru ne contesta sau incearca sa ne denigreze, dar nu au venit niciodata sa doneze nimic la nicio actiune de voluntariat pe care am facut-o, fie si sub anonimat puteau sa o faca, dar au ales sa stea deoparte de grijile si greutatile familiilor si copiilor orasului nostru si sa jigneasca ceea ce noi incercam sa facem, in timp ce dumnealor traiesc in lux si in vacante scumpe !

Va iubim pe toti cei care sunteti alaturi de noi si ne bucuram ca ni se alaturi din ce in ce mai multi voluntari sau oameni cu inima mare care vor sa ajute !

co3Sa ne revedem cu bine cu totii !

Implica-te ! Fii voluntar !”

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial