12 mai 2024

Tineri, şoferi, dar penali! Uite cum au fost prinşi la volan!

www.mariusbuga.ro_images_alcooliciBănuiţi de comiterea unor infracţiuni contra siguranţei circulaţiei pe drumurile publice, cercetaţi de poliţişti

Poliţiştii din cadrul Postului de Poliţie Lunguleţu au depistat un tânăr de 22 de ani, în timp ce conducea un autoturism pe raza localităţii Serdanu, deşi se afla sub influenţa băuturilor alcoolice.

În urma testării conducătorului auto cu aparatul etilotest, acesta a prezentat o alcoolemie de 0.69 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spital pentru prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii cu exactitate a îmbibaţiei alcoolice.

Pe numele celui în cauză a fost întocmit dosar penal pentru comiterea infracţiunii de „conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care se află sub influenţa alcoolului”.

De asemenea, un alt tânăr de 29 de ani, din Văcăreşti, este cercetat pentru comiterea infracţiunii de „punere în circulaţie sau conducere pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat ori neînregistrat, potrivit legii”, după ce a fost depistat de poliţiştii rutieri în timp ce conducea un autoturism neînmatriculat pe raza municipiului Târgovişte.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial