29 martie 2024
ȚI SE RUPE SUFLETUL! Poveste cu mare impact emoțional! „AM RESUSCITAT-O 30 DE MINUTE, DAR…!„

ȚI SE RUPE SUFLETUL! Poveste cu mare impact emoțional! „AM RESUSCITAT-O 30 DE MINUTE, DAR…!„

Florin Nicolaescu este din Crângurile și lucrează ca pompier la Garda Potlogi. El a fost, recent, eroul unei povești cu mare impact emoțional, care l-a marcat profund și pe care a acceptat să o împărtășească cititorilor Cronicii de Găești. Bărbatul era de serviciu atunci când, într-o localitate apropiată Potlogiului, s-a dat alarma de incendiu. Salvatorii au ajuns de urgență la fața locului, iar familia afectată i-a anunțat că în casă a rămas o cățelușă care avea 5 puișori în vârstă de doar două săptămâni.
Cu mult curaj, pompierii au reușit să ajungă la animăluțe. Unul dintre pui era deja mort, ceilalți patru trăiau, iar cățelușa nu respira. ”Am resuscitat-o mai bine de 30 de minute. M-am luptat pentru viața ei cu toată forța, pentru că speram să o readuc în simțiri. Din păcate, nu am reușit și mi s-a rupt sufletul în mii de bucăți”, ne-a mărturisit Florin Nicolaescu.

Deși puii erau foarte mici și cu cu șanse reduse să supraviețuiască fără mama lor, pompierul i-a rugat pe proprietari să-i dea unul pentru fiica sa. ”Timp de o săptămână, am hrănit cățelușul cu seringa. Ne trezeam și de trei ori pe noapte ca să-i dăm lăptic. E un luptător, un supraviețuitor și face parte din familia noastră. Acum putem, deja, să-l hrănim cu biberonul, a crescut și s-a dezvoltat frumos. Îl iubim mult și mă bucur că am reușit să-l salvez, chiar dacă pentru mama lui nu am putut să fac prea multe în acea noapte tristă. Numele lui este Norocel”, a mai spus Florin.

sursa: cronica-gaestiului.ro

fb-share-icon20
Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial