2 mai 2024
Târgovişte – Poliţist atacat cu ARMA ALBĂ de un recalcitrant!

Târgovişte – Poliţist atacat cu ARMA ALBĂ de un recalcitrant!

Un bărbat de 36 de ani a fost reţinut de poliţişti pentru săvârşirea infracţiunii de ultraj, după ce acesta a încercat să lovească un poliţist care a intervenit pentru restabilirea ordinii publice la o secţie de votare din municipiul Târgovişte

Ieri, 10 iunie a.c., Poliţia Municipiului Târgovişte a fost sesizată prin apel unic de urgenţă 112, de numitul C.A., cu privire la faptul că actul său de identitate a fost predat unei alte persoane, după finalizarea procesului de votare.

O patrulă de ordine publică s-a deplasat la faţa locului pentru a verifica aspectele sesizate, în timpul verificărilor observând un bărbat care provoca scandal, acostând cetăţenii din zonă. Poliţiştii au procedat la interceptarea acestuia, moment în care a devenit agresiv, adresând injurii şi încercând să-l lovească cu un obiect ascuţit pe unul dintre poliţişti.

S-a procedat la imobilizarea acestuia, fiind identificat în persoana numitului Z.N., de 36 de ani, din municipiul Târgovişte.

Acesta a fost reţinut pe bază de ordonanţă pentru 24 de ore, pentru săvârşirea infracţiunilor de ultraj şi port fără drept de arme albe.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial