28 mai 2024
Târgovişte – Necazuri de foc!

Târgovişte – Necazuri de foc!

În ultimele 24 de ore , echipajele de intervenţie din cadrul I.S.U.”Basarab I” Dâmboviţa au fost solicitate la următoarele evenimente:

• Luni – 07 ianuarie, la ora 21:00, pompierii de la Detaşamentul Târgovişte au intervenit în comuna Ulmi pentru stingerea unui incendiu izbucnit la acoperişul unei unei locuinţe. Din cercetările efectuate, se pare că un coş de fum amplasat ori neprotejat termic corespunzător faţă de materiale combustibile a fost cauza probabilă a producerii incendiului. Au ars: acoperişul casei pe o suprafaţă de cca.25mp, piese de mobilier şi articole textile din dormitor;

• Marţi – 08 ianuarie, la ora 01:20, pompierii de la Detaşamentul Târgovişte au fost solicitaţi pe strada Alexandru Vasilescu din mun.Târgovişte pentru a transporta un pacient de la ambulanţa SAJ, la apartamentul său (situat la etajul 3 al blocului);

• Echipajele SMURD din cadrul I.S.U.”Basarab I” Dâmboviţa au intervenit în această perioadă pentru a acorda ajutor medical de urgență la 27 de solicitări.

Afecțiunile pentru care au fost solicitați paramedicii au fost: traumatisme din diverse cauze, hipertensiune arterială, cefalee, amețeli, vărsături, afecţiuni respiratorii, halenă alcoolică, dureri abdominale, lombare şi renale. Pacienţii au fost transportaţi la spital pentru tratament de specialitate.

Compartiment Informare şi Relaţii Publice – I.S.U. „Basarab I” Dâmboviţa

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial