16 mai 2024
Târgoviște – Dispărut de la PSIHIATRIE; Hoții din hală, cu ochii pe alcool

Târgoviște – Dispărut de la PSIHIATRIE; Hoții din hală, cu ochii pe alcool

Poliţiştii dâmboviţeni efectuează cercetări în vederea depistării unui minor de 16 ani, plecat voluntar din cadrul unei unităţi spitaliceşti unde se afla internat

La data de 11 aprilie 2013, poliţişti din cadrul Poliţiei municipiului Târgovişte au fost sesizaţi de către numitul P.I., cu privire la faptul că nepotul său, minorul BICA GEORGIAN VIOREL, în vârstă de 16 ani, a plecat voluntar dintr-o unitate spitalicească, de unde era internat şi nu a mai revenit.

Semnalmente: 1,70 m înălţime; 70 de kg greutate; faţa rotundă; ochi căprui; păr şaten închis;

Semne particulare : tatuaje pe mâna stângă, antebraţul şi omoplatul drept.

Îmbrăcăminte purtată la data plecării: pantaloni de pijama, tricou de culoare roşie şi papuci.

Rugăm persoanele care pot să furnizeze orice fel de relaţii cu privire la minora dispărută, să sune la numărul de telefon 112 sau să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie!

Vă rugăm să ne sprijiniţi prin publicarea semnalmentelor în mass-media.

Poliţiştii din cadrul Biroului de Investigaţii Criminale au depistat în flagrant două persoane care încercau să sustragă alcool şi componente de la instalaţia de îmbuteliere a acestuia, din incinta unei societăţi comerciale

Poliţiştii din cadrul Biroului Investigaţii Criminale au organizat o acţiune specifică în incinta unei societăţi comerciale, în vederea depistării în flagrant a unui grup de persoane care sustrăgeau produse alcoolice şi componente de instalaţii de îmbuteliere a acestora.

Cu această ocazie, poliţiştii i-au depistat în flagrant pe numiţii R.P şi P.A., ambii de 22 de ani, din municipiul Târgovişte, în timp ce se aflau în interiorul unei hale, încercând să sustragă bunuri.

Poliţiştii au procedat la reţinerea celor doi tineri, pentru 24 de ore, urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie prezentaţi instanţei de judecată, cu propunere de arestare preventivă, pentru săvârşirea infracţiunii de furt calificat.

Cei doi au fost introduşi în Centrul de Reţinere şi Arest Preventiv din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Dâmboviţa.

5 bărbaţi, depistaţi de poliţişti fără permise de conducere !

În cadrul acţiunilor organizate pe raza judeţului, poliţiştii rutieri au depistat cinci conducători auto cu vârste cuprinse între 20 şi 49 de ani, în timp ce conduceau autoturisme sau mopede, fără a deţine permise de conducere.

Pe numele acestora, poliţiştii au întocmit dosar penal, urmând ca la finalizarea cercetărilor să fie propusă soluţie legală prin Parchet.

Poliţiştii au aplicat sancţiuni în valoare de 6.595 de lei, în urma unei acţiuni organizate pentru asigurarea unui climat de ordine şi siguranţă publică pe raza municipiului Târgovişte

49 de poliţişti din cadrul structurilor de ordine publică, poliţie rutieră şi investigarea fraudelor au acţionat în sistem integrat pe raza de competenţă, pentru prevenirea şi combaterea infracţiunilor judiciare stradale .

Astfel, poliţiştii au aplicat un număr de 36 de sancţiuni contravenţionale, din care 25 pentru nerespectarea regulilor de circulaţie conform O.U.G 195/2002 şi 11 pentru sancţionarea unor fapte de încălcare a normelor de convieţuire socială, a ordinii şi liniştii publice în conformitate cu Legea 61/1991, valoarea totală a acestora însumând 6.595 de lei.

Totodată, poliţiştii au procedat la sancţionarea a 6 conducători auto pentru exces de viteză.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial