4 mai 2024
Târgovişte – Comercianţii de legume şi fructe au rămas şi fără marfă şi cu buza umflată!

Târgovişte – Comercianţii de legume şi fructe au rămas şi fără marfă şi cu buza umflată!

Lucrătorii Serviciului de Investigarea Fraudelor din cadrul I.P.J Dâmboviţa, au organizat şi executat o acţiune pe linia respectării legislaţiei în domeniul comercializării legumelor şi fructelor, la patru societăţi comerciale situate în municipiul Târgovişte.

Cu ocazia verificărilor efectuate, ca urmare a nerespectării prevederilor Legii 12/1990, privind protejarea populaţiei împotriva unor activităţi comerciale ilicite, poliţiştii au aplicat 3 sancţiuni contravenţionale, în valoare de 3000 lei, fiind ridicată în vederea confiscării cantitatea de 975 de kilograme legume, fără documente legale de provenienţă.

• Totodată, lucrătorii Formaţiunii de Investigarea Fraudelor din cadrul Secţiei nr. 6 Poliţie Rurală Moreni, au organizat şi executat o acţiune pe linia prevenirii şi combaterii neregulilor ce se comit în domeniul comercializării de produse agroalimentare, legume şi fructe, ocazie cu care au fost verificaţi 8 agenţi economici, fiind aplicate 2 sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de 1000 lei.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial