2 mai 2024
Târgoviște – A furat, a ajuns la centrul de reeducare! Au băut, au rămas fără permis!

Târgoviște – A furat, a ajuns la centrul de reeducare! Au băut, au rămas fără permis!

În urma unei acţiuni pe linia executării mandatelor, poliţiştii au depistat pe raza municipiului Târgovişte un minor de 15 ani, care se sustrăgea executării unei pedepsei privative de libertate

Poliţiştii din cadrul Biroului de Investigaţii Criminale l-au depistat pe numitul L.M., de 15 ani, din municipiul Târgovişte, faţă de care Judecătoria Târgovişte dispusese măsura reţinerii şi depunerii într-un centru de reeducare, pentru săvârşirea infracţiunii de furt calificat.

Acesta a fost introdus în Centrul de Reeducare Târgu Ocna, judeţul Bacău.

3 bărbaţi, depistaţi de poliţişti fără permise de conducere sau sub influenţa băuturilor alcoolice!

În cadrul acţiunilor organizate pe raza judeţului, poliţiştii rutieri i-au depistat pe numiţii C.A., de 25 de ani, din comuna Răzvad şi M.I., de 47 de ani, din oraşul Pucioasa, în timp ce conduceau un autoturism, respectiv un moped, fără a poseda permise de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.

Pe numele acestora, poliţiştii au întocmit dosar penal, urmând ca la finalizarea cercetărilor să fie propusă soluţie legală prin Parchet.

Totodată, un alt conducător auto a fost depistat la volanul autoturismului, aflându-se sub influenţa băuturilor alcoolice ( 1,21 mg/l alcool pur în aerul expirat).

Pe numele acestuia, poliţiştii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor prev. şi ped de art. 87 alin 1 din O.U.G 195/2002 R.

Poliţiştii au efectuat verificări la o societate comercială, ocazie cu care au fost descoperite mai multe cd-uri pirat, folosite la comunicarea de opere muzicale

În urma unei acţiuni pe linia respectării legislaţiei în domeniul protecţiei dreptului de autor, poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigarea Fraudelor au efectuat verificări la o societate comercială din municipiul Târgovişte.

Cu această ocazie, au fost identificate un număr de 65 de cd-uri pirat şi un stick de memorie, folosite la comunicarea de opere muzicale la respectivul punct de lucru.

Pe numele administratorului societăţii, poliţiştii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de deţinere de produse pirat în scopul utilizării prin comunicare publică la punctul de lucru şi comunicare publică de opere purtătoare de drepturi conexe, fără acordul titularilor.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial