25 aprilie 2024
Târgovişte – 2000 de posturi vacante în industria metalurgică!

Târgovişte – 2000 de posturi vacante în industria metalurgică!

Start angajări în industria metalurgică !

Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Dâmboviţa organizează miercuri 12.12.2012, o selecţie de forţă de muncă pentru acoperirea a 2000 de posturi vacante în industria metalurgică.

Acţiunea se va desfăşura la Târgovişte în incinta « Clubului Studenţilor » din str. Tineretului nr.1, începând cu ora 10.00.

Selecţia de personal are loc ca urmare a solicitării depuse la instituţia nostră de către firma City Square Employment Agency, cu birou operativ in Targoviste, Bd.Libertatii, nr.2, Mondial Business Center, care a incheiat un contract de pestari servicii cu un partener din Irak zona Kurdistan, Suleimanyah, in vedere dezvoltarii unui proiect in industria metalurgica.

Din discuţiile purtate cu domnul George Răuţi, reprezentantul societăţii mai sus menţionate, zona Kurdistan este implicata in actiuni de dezvoltare a infrastructurii si a mediului industrial, iar investitorii irakieni cunosc muncitorii romani ca fiind buni meseriasi, cu experienta si inteligenti, fapt pentru care doresc ca forta de munca sa fie de origine romana.

In vedere acoperiri tuturor posturilor vacante, se va desfasura un proiect de recrutare de lunga durata.

Numărul locurilor de muncă disponibile se ridica la 2000 de posturi, iar primele angajari ( 200 posturi) vor fi facute in luna ianuarie 2013, urmand ca pe parcurs procesul de recrutare sa continue.

Pe toata perioada contractului angajatii vor beneficia de cazare si masa din partea angajatorului, transport cu autocarul ( 500 km) dus-intors, concediu de odihna 21 zile anual.

Salariile sunt avantajoase fiind variate intre 700 – 2000 de dolari USD, in functie de calificare si experienta, iar programul de lucru va fi organizat pe 3 schimburi cu activitate continua, specific metalurgiei.

Persoanele interesate sunt aşteptate miercuri, 12 decembrie începând cu ora 10.00 la Clubul Studenţilor din Târgovişte pentru o primă întâlnire cu angajatorii.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial