7 mai 2024
Târgovişte – Urmărire ca-n filme cu poliţia locală pe urme!

Târgovişte – Urmărire ca-n filme cu poliţia locală pe urme!

pol-locComunicat de presă

În data de 29.06.2016, în jurul orei 10:20, în timp ce se aflau în exercitarea atribuțiilor de serviciu, polițiștii locali din cadrul Serviciului Circulatie au constatat faptul că șoferul unui autoturism, care se deplasa pe strada Doctor Marinoiu din direcția str. I. H. Rădulescu către str. A. I. Cuza, nu a respectat semnificația indicatorului ACCESUL INTERZIS, montat la începutul sectorului de drum.

Polițiștii locali au procedat la efectuarea semnalului regulamentar de OPRIRE, însă conducătorul auto a ignorat în totalitate indicațiile și și-a continuat deplasarea pe strada A. I. Cuza, virând dreapta pe Calea Domnească, apoi pe Bulevardul Libertății și gang Independenței, fiind urmărit în tot acest timp de echipajul Poliției Locale.

În zona Cinematografului Independența, a fost oprit și a fost indentificat conducătorul auto, în persoana numitului M. C., în vârstă de 55 de ani, din Târgoviște, care a fost sancționat contravențional cu 3 puncte amendă și 2 penalizare pentru fapta săvârșită.

Întrucât conducătorul auto emana halenă alcoolică și avea un comportament dezorientat, au fost anunțați lucrătorii Biroului Rutier din cadrul Poliției Municipiului Târgoviște, care au constatat că persoana în cauză se afla sub influența băuturilor alcoolice, rezultatul testării cu aparatul etilotest fiind de 1,24 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Conducătorul auto a fost predat pe bază de proces-verbal organelor competente pentru continuarea cercetărilor în acest caz.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial