25 aprilie 2024

Târgoviște – Un tânăr beat a dat cu petarde într-un liceu din oraș!

www.mariusbuga.ro_images_jandarmiUn tânâr care a pătrus fără drept în incinta unei instituții de învățământ din Municipiul Târgoviște având asupra sa articole pirotehnice, a fost depistat de către jandarmii dâmbovițeni.

O patrulă din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Dâmboviţa care acționa pentru prevenirea și combaterea faptelor antisociale în zona Liceului Tehnologic “I.H. Rădulescu” din Municipiul Târgoviște a fost sesizată de către agentul de pază al unității școlare despre faptul că un tânăr aflat în stare de ebrietate a pătruns fără drept în incinta școlii având asupra sa mai multe petarde.

Jandarmii au intervenit prompt și l-au depistat pe tânărul în vârstă de 21 ani care deținea fără drept materiale pirotehnice, pe care intenționa să le folosească în scop personal.

***

Persoanei în cauză i s-au întocmit actele de constatare, aceasta fiind susceptibilă de comiterea infracţiunii de efectuare fără drept de orice operațiuni cu articole pirotehnice, actele fiind înaintate structurilor abilitate, pentru continuarea cercetărilor. Totodată, tânărului i-a fost aplicată și o sancțiune contravențională pentru pătrundere în incinta instituției de învățământ cu încălcarea normelor legale de acces.

 

        

COMPARTIMENTUL INFORMARE, RELAŢII PUBLICE ŞI CU PUBLICUL

AL IJJ DÂMBOVIŢA

 

 

 

 

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial