3 mai 2024
Târgovişte – Trei femei, luate la rost de jandarmi pentru că vindeau petarde

Târgovişte – Trei femei, luate la rost de jandarmi pentru că vindeau petarde

2Inspectoratul de Jandarmi Județean Dâmbovița intensifică în această perioadă măsurile specifice pentru asigurarea unui climat propice de ordine și siguranţă la nivelul judeţului, precum şi pentru soluţionarea operativă a sesizărilor cetăţenilor.

În vederea prevenirii  producerii faptelor antisociale care ar putea afecta siguranţa cetăţenilor, au fost desfăşurate misiuni de patrulare  în zonele intens circulate precum şi în locurile (târguri, pieţe, parcuri etc) de comercializare a produselor specifice sărbătorilor de iarnă.

***

Jandarmii au depistat în zona unui complex comercial din municipiul Târgoviște, trei persoane care deţineau articole pirotehnice.

În urma verificărilor efectuate, asupra celor trei femei au fost găsite peste 3500 de articole pirotehnice de diverse tipuri, pe care intenţionau să le ofere spre vânzare trecătorilor.

Persoanelor în cauză, jandarmii le-au întocmit actele de sesizare pentru ,,efectuarea fără drept de operațiuni cu articole pirotehnice’’, pe care le-au înaintat organelor competente în vederea continuării cercetărilor.

Jandarmii reamintesc cetăţenilor  că,  efectuarea fără drept, a oricăror operaţiuni cu articole pirotehnice constituie infracţiune şi se pedepseşte cu închisoare de la 3 luni la 1 an sau cu amendă, în conformitate cu Legea nr. 126/1995 privind regimul materiilor explozive.

COMPARTIMENTUL INFORMARE, RELAŢII PUBLICE ŞI CU PUBLICUL

AL IJJ DÂMBOVIŢA

 

 

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial