3 mai 2024

Târgovişte – Tânăr şi pus pe rele!

www.mariusbuga.ro_images_gratiiPrincipalul bănuit de comiterea mai multor furturi din anexe gospodăreşti, reţinut de poliţiştii târgovişteni

Poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Târgovişte, în colaborare cu poliţiştii criminalişti, au probat activitatea infracţională a unui tânăr, de 26 ani, din Târgovişte, bănuit de comiterea infracţiunii de furt calificat.

În sarcina acestuia, s-a reţinut că, în noaptea de 14/15 februarie a.c., a pătruns în gospodăria unui bărbat, de 45 de ani, iar dintr-o anexă gospodărească a sustras un aparat de sudură.

Totodată, în urma cercetărilor efectuate, tânărului i-a fost probată activitatea infracţională şi în cazul furtului dintr-o altă anexă gospodărească, comis tot pe raza municipiului Târgovişte, în ziua de 14 februarie 2015.

Poliţiştii au procedat la reţinerea tânărului pentru 24 de ore, pentru comiterea infracţiunii de furt calificat, fiind introdus în Centrul de Reţinere şi Arest Preventiv din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Dâmboviţa.

În cursul acestei zile, cel în cauză va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgovişte cu propunere de arestare preventivă.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial