4 mai 2024

Târgovişte, simpozion internaţional – IMPACTUL FORMĂRII CONTINUE ASUPRA CALITĂŢII ÎN EDUCAŢIE

www.mariusbuga.ro_images_valahiaIntr-o societate a cunosterii, educatia reprezinta factorul strategic de dezvoltare viitoare a tarii. Din aceasta perspectiva performanta invatamantului este legata de performanta cadrelor didactice, iar performanta acestora din urma de nivelul pregatirii profesionale.

    Pornind de la aceste premise, Inspectoratul Scolar Judetean Dambovita, Casa Corpului Didactic Dambovita si Scoala Gimnaziala Coresi din Targoviste organizeaza in perioada 15-17 mai 2014 SIMPOZIONUL INTERNATIONAL IMPACTUL FORMARII CONTINUE ASUPRA CALITATII IN EDUCATIE , editia a VI a.
    Desfasurata sub patronajul Ministerului Educatiei Nationale, actiunea se adreseaza cadreor didactice de orice specialitate din tara si strainatate.
    Evenimentul isi propune sa stimuleze interesul  cadrelor didactice fata de propria formare profesionala, in scopul realizarii unei educatii de calitate si sa realizeze un schimb de experienta intre cadrele didactice participante care sa asigure imbunatatirea performantelor profesionale necesare in activitatea didactica viitoare.
    Deschiderea simpozionului va avea loc la Centrul International de Conferinte al Universitatii Valahia din Targoviste, in data de 16 mai 2014, ora 9.30, iar sustinerea lucrarilor pe sectiuni se va derula in cadrul Scolii Gimnaziale Coresi din Targoviste in aceeasi zi.
fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial