28 martie 2024
Târgovişte – Seminar gratuit de îmbunătățire naturală a vederii

Târgovişte – Seminar gratuit de îmbunătățire naturală a vederii

ochelari-frumComunicat de presă: Seminar gratuit de îmbunătățire naturală a vederii,

Târgoviște, 28 Septembrie

Seminarul gratuit Îmbunătățește-ți Astăzi Natural Vederea“ va avea loc în Târgoviște, miercuri, 28 Septembrie, la Hotel Dâmbovița.

Seminarul durează 3 ore și se desfășoară de la ora 18.00 la ora 21.00.

Îmbunătățește-ți Astăzi Natural Vederea“ se desfășoară în majoritatea orașelor mari din țară din luna septembrie a anului 2014, ajutând participanții sa își îmbunătățească vederea sau să își stopeze creșterea dioptriilor. In acest moment s-au susținut peste 100 de prezentări ale seminarului unde au participat aproximativ 9 000 de persoane. Evenimentul este susținut de Flavius Țurcanu, care susține acest seminar despre îmbunătățirea vederii în mod natural în toate orașele mari din țară de peste un an de zile. Flavius Țurcanu are șapte ani de experiență în acest domeniu și ajuta oamenii să își îmbunătățească vederea în mod natural. Prima persoană pe care a vindecat-o a fost chiar el acum 7 ani când a reușit să renunțe la ochelari și să își recapete vederea clară.

Flavius Țurcanu este autorul site-ului www.RenuntalaOchelari.ro, un site care are ca scop să îi ajute pe cei cu probleme de vedere să își îmbunătățească și să își vindece vederea în mod natural.

Pentru mai multe informaţii despre îmbunătăţirea vederii şi seminariile din ţară îl putem găsi pe Flavius şi pe pagina de facebook: https://www.facebook.com/FlaviusAdrianTurcanu

Aici puteti vedea si una dintre emisiunile in care a participat Flavius: https://www.youtube.com/watch?v=AafNQpSoHXg

În cadrul evenimentului se va discuta despre: de ce se poate îmbunătăți natural vederea, cum se poate stopa definitiv creşterea dioptriilor, modalităţi prin care vă puteţi relaxa rapid ochii, obiceiuri pentru îmbunătăţirea imediată a vederii, cum să eliminaţi instant tensiunea şi oboseala oculară, dar şi câteva secrete pentru a accelera îmbunătăţirea vederii.

Locurile sunt limitate, iar înscrierile se fac pe pagina http://renuntalaochelari.ro/seminar alegându-se oraşul Târgoviște.

Acest eveniment este dedicat atât celor care poartă ochelari de vedere, lentile de contact, cât și persoanelor cu vederea clară sau care au dureri oculare când lucrează la calculator.

 

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial