mar. oct. 22nd, 2024

www.mariusbuga.ro_images_scuterInfracţiuni contra siguranţei circulaţiei pe drumurile publice, cercetate de poliţişti

Poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Târgovişte au depistat doi bărbaţi, de 30 respectiv 33 de ani, ambii din localitate, în timp ce conduceau mopede neînmatriculate sau neînregistrate şi fără a poseda permise de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

De asemenea, poliţiştii din cadrul Secţiei nr. 3 Poliţie Rurală Butimanu au oprit în trafic, pentru control, un moped condus de numitul A.G., în vârstă de 40 de ani, din localitate.

În urma verificărilor efectuate, poliţiştii au stabilit că acesta nu deţine permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

Totodată, un tânăr, de 26 de ani, a fost depistat de poliţiştii găeşteni în timp ce conducea pe raza localităţii Valea Lungă un vehicul neînmatriculat.

Pe numele celor patru bărbaţi, poliţiştii rutieri au întocmit dosare penale sub aspectul comiterii infracţiunilor de „conducere pe drumurile publice a unui autovehicul ori a unui tramvai de către o persoană care nu posedă permis de conducere” şi „punere în circulaţie sau conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul sau a unui tramvai neînmatriculat sau neînregistrat”.