18 aprilie 2024
Târgovişte – Sărbătoarea Sfântului Ierarh Nifon, Patriarhul Constantinopolului şi Mitropolitul Ţãrii Româneşti

Târgovişte – Sărbătoarea Sfântului Ierarh Nifon, Patriarhul Constantinopolului şi Mitropolitul Ţãrii Româneşti

Webp.net-resizeimageMarți, 11 august 2020, cu respectarea strictă a normelor sanitare în vigoare, va avea loc, la Târgovişte, sărbătorirea Sfântului Ierarh Nifon, Patriarhul Constantinopolului şi Mitropolitul Ţãrii Româneşti, ocazie cu care va fi săvârșită Utrenia și Sfânta Liturghie, începând cu ora 7.00, pe un podium special amenajat în incinta Mânăstirii Stelea, unde se vor afla moaştele Sfântului Ierarh.
Ceremoniile vor fi deschise, luni, 10 august, ora 18.00, cu slujba Vecerniei Sfântului, la Catedrala Mitropolitană din Târgoviște.
Pentru a încuraja performanța educațională, Înaltpreasfinţitul Părinte Mitropolit Nifon va premia, în ziua de 11 august, 22 de elevi, care au obţinut media generală 10 la Evaluarea națională și la Bacalaureat, anul acesta.
Invităm credincioşii să participe la acest eveniment spiritual și cultural central al Eparhiei noastre, în zilele de luni, 10 august, ora 18,00, la Catedrala Mitropolitană, şi marți, 11 august, începând cu ora 7.00, în incinta Mânăstirii Stelea din Târgoviște. Menționăm faptul că toți credincioșii care vor veni la slujbă vor primi gratuit măști de protecție și vor avea la dispoziție dezinfectanți.

 

BIROUL DE PRESĂ AL ARHIPISCOPIEI TÂRGOVIŞTEI

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial