27 aprilie 2024
Târgovişte – Proiecte de 400 de milioane de lei, fonduri nerambursabile

Târgovişte – Proiecte de 400 de milioane de lei, fonduri nerambursabile

Webp.net-resizeimage (1)“Ne plac cifrele. Mai ales când ele ating recorduri și mai ales când recordurile se reflectă în dezvoltarea comunității.

Iată un astfel de record: 400.000.000 lei. Este valoarea tuturor proiectelor aflate în derulare în municipiul Târgoviște cu fonduri NERAMBURSABILE (bani europeni, PNDL, CNI, Fondul de Mediu). Niciodată, orașul nostru nu a cunoscut un motor mai puternic de finanțare ca astăzi. Vorbim de toate domeniile posibile: școli, grădinițe, creșe, parcuri, transport public, infrastructură stradală, cinematograf etc. etc. etc. Am impus un ritm de lucru incredibil și l-am crescut în fiecare zi. Și nu avem de gând să ne oprim.

Am reușit să facem o ECHIPĂ atât de puternică, încât am impresia că nimic nu ne poate opri din drumul pe care l-am deschis. Am fixat obiective înalte, pentru a ne motiva suplimentar. Vrem să facem din Târgoviște un centru-urban pe care toți cei ai locului să-l iubească, iar vizitatorii să-l respecte și să-l admire.

Motivația principală sunteți voi, târgoviștenii. Cei cărora v-am promis să facem din acest oraș #Acasă, în cel mai frumos sens al cuvântului. După cum vedeți, N-AM AVUT TIMP DE JOACĂ. Și nici nu am obosit. Mergem mai departe, încurajați în fiecare zi de cuvintele voastre”, spune Cristian Stan, primarul municipiului Targoviste.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial