19 aprilie 2024
Târgovişte – “Peste 20 de utilaje, angrenate în acţiunea de deszăpezire”

Târgovişte – “Peste 20 de utilaje, angrenate în acţiunea de deszăpezire”

tgv„Avem Cod galben de ninsori abundente în judeţul Dâmboviţa şi inclusiv în municipiul Târgovişte. Se intervine de azi dimineaţă de la ora 4:00 cu toate utilajele pe care le avem.

De asemenea ieşim şi cu oameni la curăţarea de trotuare, ieşim cu toate resursele umane pe care le avem pentru a îndepărta zăpada de pe trotuare.

Lucrează atât Direcţia de Salubritate, cât şi Municipal Construct şi ECO- SAL, în total avem aproximativ 150 de oameni angrenaţi în această activitate.

Se anunţă 15-20 de centimetri de zăpadă în următoarele 24 de ore în Târgovişte, dar suntem pregătiţi.

Un avantaj este faptul că este vacanţă şi din acest punct de vedere traficul nu este atât de aglomerat şi putem să lucrăm în linişte.

Avem locuri disponibile în centrele noastre de asistenţă socială, aseară a fost dus la Urgenţe o persoană găsită pe stradă, dar suntem pregătiţi şi vom acţiona atât cât va fi nevoie pentru a înlătura efectele căderii de zăpadă.

Avem peste 20 de utilaje angrenate în acţiunea de deszăpezire, dar nu pot să spun că sunt toate concomitent pe stradă pentru că unele mai sunt la alimentare, la încărcat cu material antiderapant, dar noi acţionăm cu tot ceea ce avem”, a declarat primarul municipiului Târgovişte, Cristian Stan.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial