26 aprilie 2024
Târgoviște – Noapte albă pentru lupta cu țânțarii

Târgoviște – Noapte albă pentru lupta cu țânțarii

Webp.net-resizeimage-15”Noaptea trecută au început activităţile de dezinsecție la sol pe domeniul public din Municipiul Târgoviște. S-a acţionat cu substanțe specifice de către angajații Direcției de Salubritate în Parcul Chindia și Parcul Mitropoliei, pe spațiile verzi din Centrul Vechi și din zona Primăriei Târgoviște, precum și în locurile de joacă din microraioanele nr. 2 și 3.

De asemenea, acțiunea de combatere a insectelor zburătoare și târâtoare în stadiul de larvă și adult (țânțari, muște, căpușe etc) va continua și în seara aceasta cu aliniamentele stradale din microraioanele nr. 2 și 3, cu locurile de joacă din microraioanele nr. 4 și 5, precum și cu aliniamentele stradale de pe Bulevardele Unirii, Eroilor și cu strada Tudor Vladimirescu. Aceste activități se vor desfasura la nivelul întregului oraş, până pe data de 30 iunie.

Info util: substanțele folosite în acțiunile de dezinsecție sunt: SOLFAC TRIO, FASTAC ACTIV, FENDONA, substanțe ecologice omologate de către Ministerul Sănătății Publice.
Rugăm posesorii de animale de companie să evite aceste zone în perioada derulării acțiunii”, a precizat primarul Cristian Stan.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial