28 martie 2024
Târgovişte – Micro 6, de nota 10! Mai frumos pe zi ce trece!

Târgovişte – Micro 6, de nota 10! Mai frumos pe zi ce trece!

bop1Staff-ul Primăriei Târgovişte a mers astăzi pe şantierul din micro 6.
Edilii, alături de city managerul oraşului, Gabriel Cioacă, au vrut să vadă ce s-a mai schimbat în zonă de la demararea lucrărilor din PIDU, Zona A.
Şi s-au schimbat! În bine! Muncitorii nu dorm, iar rezulatul muncii lor se vede cu ochiul liber.
bop“Lucrările sunt în grafic în cadrul proiectului “Planul Integrat de Dezvoltare Urbană”- Zona A”, a notat primarul municipiului, Gabriel Boriga.
Iar schimbările sunt pe gustul locuitorilor. Câţiva au notat deja impresiile pe pagina de socializare a edilului şef.
Cristi Dimulescu Tot inainte, felicitari!”
Celestin George Bravo primare ai facut in 2 mandate cat nu au facut ceilalti dinaintea de la revolutie pana acuma:-*si stim cu totii ca este doar inceputu:-*felicitari…”

“Vor avea lor lucrări de reabilitare a infrastructurii rutiere, se vor asfalta bulevardele principale, respectiv Unirii şi Tudor Vladimirescu, dar vom intra şi în cartier, respectiv în zona parcărilor. Am dat deja jos toate garajele insalubre şi inestetice.

Deja acum capătă contur o parcare nouă, modernă care va fi asfaltată în cel mai scurt timp.  S-a acţionat în zona amenajării trotuarelor şi, un lucru foarte important, se păstrează spaţiile verzi. Vom trece prin parcarea fiecărui bloc, fiecare alee de acces la scările blocurilor, pe fiecare stradă secundară, toate vor fi reabilitate în proporţie de 100%, vom asfalta toate străzile, străduţele şi aleile, vom amenaja parcări pe care le vom marca şi care vor avea supraveghere video.

Acolo unde este nevoie, se vor schimba reţelele de apă şi cele de canalizare, vor fi amplasate 4 noi locuri de joacă pentru copii în micro 6 şi se vor monta stâlpi de iluminat public, circa 120 numai în micro 6. Corpurile de iluminat vor fi moderne, cu led, şi vor fi şi panouri fotovoltaice.

Micro 6, ca şi micro XI şi micro XII, ca şi Aleea Trandafirilor şi Cartierul CFR, va arăta, în foarte scurt timp, cu totul şi cu totul altfel. Va fi un cartier nou”, dă asigurări primarul Gabriel Boriga.  

bop2
fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial