19 aprilie 2024

Târgoviște – Marșul pentru viață

marsvCu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Părinte Arhiepiscop și Mitropolit Nifon, sâmbătă, 24 martie 2018, se va desfășura, la Târgoviște, Marșul pentru viață.

Desfășurat sub genericul, O lume pentru viață, evenimentul este organizat de către Asociația Studenți pentru Viață, Asociația Pro Vita Târgoviște și A.S.C.O.R., împreună cu Arhiepiscopia Târgoviștei. La el vor lua parte aproximativ 2000 de tineri, elevi din Târgoviște, studenți ai Universității Valahia din Târgoviște și membri ai comitetelor de tineret parohial de la parohii din cuprinsul Eparhiei noastre.

Marșul va debuta la ora 11.00, pe platoul din fața Prefecturii (Piața Tricolorului), după care va avea loc o procesiune prin centrul orașului care se va încheia la Catedrala Mitropolitană, cu un scurt moment de rugăciune.

Invităm pe toți cei care vor să susțină demnitatea umană, dreptul la viață și civilizația umană să participe în număr cât mai mare la acest eveniment prin care afirmăm valorile familiei creștine tradiționale, mai cu seamă darul sacru al vieţii prin nașterea de copii şi creșterea lor în credinţă sfânta şi iubire milostivă, pentru binele poporului român care trece printr-o îngrijorătoare scădere demografică.

Reamintim că Marșul pentru viață, se află la cea de a opta ediție la nivel național și are loc cu prilejul sărbătorii Bunei Vestiri, în peste 300 de localități din România și Republica Moldova.

 

BIROUL DE PRESĂ AL ARHIEPISCOPIEI TÂRGOVIȘTEI

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial