25 aprilie 2024
Târgovişte – Lucrările la Şcoala Matei Basarab, realizate în proporţie de 80 la sută

Târgovişte – Lucrările la Şcoala Matei Basarab, realizate în proporţie de 80 la sută

“Continuă proiectul de extindere, reabilitare, modernizare si echipare a ŞCOLII GIMNAZIALE “MATEI BASARAB”, proiect în cadrul căruia, valoarea finanțării europene accesate de către administrația locală targovișteană este de 22.223.977,79 lei.

✅ Astfel, în baza celei mai mari investiții pe fonduri europene care a vizat vreodată o unitate de învățământ din Targoviște, școala este reabilitată în întregime, va beneficia de o sală de sport, de laboratoare noi si de o sală multifuncțională, de un teren de sport exterior ultramodern, urmând a se bucura și de dotări didactice, de dotări și echipament sportiv pentru sala de sport și terenul exterior, de echipament audio-video, de echipament IT și software sau de mobilier nou.

✅ Totodată, școala va dispune și de un sistem de panouri solare și fotovoltaice de natură să confere independență energetică unității de învățământ.

✅ Termenul de execuție expiră în luna noiembrie, însă facem toate eforturile pentru ca lucrările să fie finalizate până la începutul anului școlar viitor. La această data, stadiul fizic de realizare a investiției se apropie de 80%, lucrându-se la amenajările interioare!”, a anunţat edilul Daniel Stan.

fb-share-icon20
Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial