26 aprilie 2024
Târgovişte – Locul de joacă din micro II, modernizat

Târgovişte – Locul de joacă din micro II, modernizat

parcnoro„Mă bucur că am reuşit să dăm în folosinţă unul dintre obiectivele de investiţii, de agrement, pe care noi ni le-am propus pentru acest an. Este primul obiectiv de investiţii pe care îl inaugurăm în 2016. Valoarea lui este undeva la 270.000 lei şi vorbim de lucrări importante de amenajare a infrastructurii de agrement în această zonă, respectiv împrejmuirea unui teren de sport, asfaltare, acoperire cu covor elastic din tartan, porţi, coşuri de baschet, iluminat public…

Avem în vedere şi modernizarea locului de joacă, prin aplicarea unei pardoseli elastice din tartan pe granule de cauciuc. Legat de cartierul acesta, pe fonduri europene, prin GAL-ul pe care l-am constituit, vrem să construim o grădiniţă şi o creşă, astfel încât Micro II, fiind un cartier de tineri, să beneficieze şi de o structură educaţională adaptată nevoilor pe care acest cartier le are. Eventual poate relocăm Azilul de Noapte din zonă.

În acest moment lucrăm şi în parcul Mitropoliei pentru a face, de asemenea, o suprafaţă similară pentru copii.

După cum ştiţi au fost lucrări şi pe strada Pandurilor din Microraionul XII, unde avem 4000 mp de asfalt, parcări, iluminat public. În continuare vrem să avem acelaşi ritm de lucru. Dorim ca în fiecare lună să finalizăm cel puţin un obiectiv de investiţii important, dacă nu două, sigur şi în funcţie de disponibilităţile bugetare pe care le avem în perioada următoare.

După finalizarea lucrărilor pe strada Pandurilor, vrem să intrăm în zona din spatele RAGC, pe strada 8 Martie, o zonă care, de asemenea, a fost uitată de proiectantul de la PIDU-ri.”, a declarat primarul interimar al Târgoviştei, Cristian Stan.

 

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial