27 aprilie 2024
Târgovişte – Investiţii în Grădiniţa 16

Târgovişte – Investiţii în Grădiniţa 16

gra16„La Grădinița Nr.16 administrația publică locală implementează un proiect pe Programul Național de Dezvoltare Locală, pe PNDL 1, proiectul are o valoare de aproximativ 1,4 milioane lei valoarea indicatorilor aprobați, rest de executat, la momentul de față contractul de execuție este încheiat pe 700.000 lei plus TVA.

Lucrările vizează termoizolarea întregii clădiri, termoizolarea pardoselilor, termoizolarea podului, schimbarea tâmplăriei interioare și schimbarea pardoselilor acolo unde este cazul. De asemenea, va fi făcută o scară de incendiu și lucrări de reabilitare a pereților.

Termenul de execuție este de 5 luni, data de începere a lucrărilor a fost 24 aprilie, așa că la începutul toamnei lucrările vor fi finalizate. Sper ca această locație să devină un loc foarte primitor pentru copii. Este un proiect care este în grafic în momentul de față, lucrările sunt undeva la peste 50% și am încredere că acest proiect va fi finalizat în termen.

Am discutat cu constructorul, acum se lucrează la celelalte corpuri, s-au abordat două din incintele care trebuie realizate, trebuie făcut în momentul de față întregul termosistem și toată clădirea urmează să fie reabilitată termic…

Deci mare lucru nu ar mai fi de făcut, important este să se mobilizeze și constructorul și eu sunt convins că se va mobiliza”, a declarat Cristian Stan, primarul municipiului Târgoviște.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial