2 mai 2024
Târgovişte: „Infracţiuni şi infractori”

Târgovişte: „Infracţiuni şi infractori”

campprCOMUNICAT DE PRESĂ

A treia zi a Săptămânii Prevenirii Criminalităţii

Cea de a treia zi din cadrul campaniei naţionale „Săptămâna Prevenirii Criminalităţii” a fost dedicată prevenirii infracţiunilor contra patrimoniului.

Astfel, la sediul Centrului de Analiză şi Prevenire a Criminalităţii Dâmboviţa a avut loc vernisarea expoziţiei „Infracţiuni şi infractori” în cadrul căreia au fost prezentate obiecte folosite la spargerea de locuinţe. De asemenea, au fost ilustrate şi diferite moduri de operare sau metode de pătrundere în locuinţe.

Reprezentanţii asociaţiilor de proprietari, persoanele vulnerabile şi voluntarii au fost informaţi cu privire la o serie de sisteme de alarmă sau antiefracţie.

Totodată, poliţiştii de la ordine publică au procedat la instruirea agenţilor de la firmele specializate care asigură paza unor obiective din localităţi.

De asemenea, pe raza întregului judeţ, poliţiştii au organizat acţiuni stradale de informare a cetăţenilor privind protejarea bunurilor din patrimoniul personal: locuinţă, autoturisme, obiecte personale precum şi despre modul în care aceştia trebuie să procedeze când sunt victime sau martori ai infracţiunilor de furt.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial