13 aprilie 2024
Târgovişte: I-au confiscat duba cu deşeuri şi au constatat că nu avea nici permis de conducere

Târgovişte: I-au confiscat duba cu deşeuri şi au constatat că nu avea nici permis de conducere

Un tânăr, de 23 de ani, din Târgovişte, s-a ales cu probleme după ce a fost oprit în trafic de un echipaj de poliţie.

Bărbatul conducea o dubă în care căra 800 de kilograme de deşeuri, dar fără să aibă vreun document pentru transport.

Şi nu era singura problemă…

“Surprins în timp ce ar fi transportat ilegal aproximativ 800 de kilograme de deșeuri nepericuloase și fără permis de conducere

La data de 31 martie a.c., în jurul orei 15:40, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Târgoviște – Biroul Ordine Publică au depistat un tânăr de 23 de ani, din Târgoviște, în timp ce ar fi transportat într-o autoutilitară, pe strada Constantin Brâncoveanu, deșeuri nepericuloase.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat că șoferul nu deținea formularul de încărcare/descărcare prevăzut de Anexa 3 din H.G. nr. 1061/2008 privind transportul deșeurilor periculoase și nepericuloase pe teritoriul României.

Conducătorul auto a fost sancționat contravențional, iar, ca măsură complementară, s-a dispus indisponibilizarea a aproximativ 800 de kilograme de deșeuri nepericuloase, precum și a autoutilitarei.

În plus, în urma verificărilor, polițiștii au constatat că șoferul nu deține permis de conducere, în cauză, fiind întocmit un dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere”, precizează IPJ Dâmboviţa.

fb-share-icon20
Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial