20 aprilie 2024
Târgovişte: Haos la predarea buletinelor de vot! Mulţi dintre preşedinţii secţiilor de votare au adus sacii nesigilaţi. “Hai, domne, după atâta nebuneală…”

Târgovişte: Haos la predarea buletinelor de vot! Mulţi dintre preşedinţii secţiilor de votare au adus sacii nesigilaţi. “Hai, domne, după atâta nebuneală…”

pres5A fost haos, la Targoviste, unde presedintii sectiilor de votare din judetul Dambovita au mers sa predea buletinele de vot.
Multi dintre ei au venit total nepregatiti. Multe dintre buletinele de vot au fost aduse in saci nesigilati, care nu purtau datele sectiilor de votare.
Responsabilii au dat din umeri cu seninatate si au incercat sa isi gaseasca fel de fel de scuze…
pres7“Ati sigilat sacul? N-am sigilat! Ca doamna presedinte… Mergeti, domne si sigilati sacul! Presedinta e acolo, ce sa ii fac eu?!”
Presedinta sectiei de votare 349, din comuna Produlesti si-a lasat colegii masca dupa ce a vrut sa predea sacul cu voturi nesigilat, iar cand a trebuit sa dea socoteala si-a bagat loctiitorul la inaintare
pres6“Ce ati facut, doamna? Ati lasat voturile si ati fugit?! Aveti sacul cu voturi lasat acolo, desigilat. Dar l-am lasat pe loctiitor…”
Fara sigiliu au venit si alti zeci de saci, iar cei de la prefectura le-au cerut presedintilor sa isi ia rolul in serios si sa isi ia toate masurile astfel incat sa fie respectat procesul electoral si sa nu existe suspiciuni ca votul ar putea fi fraudat
pres3Preşedinte secţie votare: “Dle presedinte, n-ati sigilat? E sigilat! Cum, cu o sfoara? Pai, nu e suficient? Am si sigiliu! Ii sigilam acum, nu conteaza, nu asta e ideea. Conteaza, pe drum daca se pierdeau? Pai, le-am adus in mana?!”
pres2Locţiitor preşedinte secţie votare: “Sunteti loctiitor, doamna? Nu vad rostul intrebarii! N-ati venit cu sacii sigilati, nu credeti ca este o intrebare? Pai, este o intrebare, dar noi am muncit destul pana acum, nu? Va cred, dar nu aveati si obligatia sa sigilati si sacii cu voturi? Ba da, dar… din greseala!”
Altii au dat vina pe nebunia din ziua votarii
presPreşedinte secţie votare: “Ati uitat sa il sigilati? Am uitat! Hai, domne, dupa atata nebuneala…”
pres4Preşedinte secţie votare: “Da, domne, n-am mai avut cu ce sa sigilez! Cu scotch, cu ce?!”
pres1Preşedinte secţie votare: “Se vede ca era legat! Cu? Cu ce se observa!”
Abia tarziu in noapte lucrurile au intrat pe un fagas normal…
fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial