23 aprilie 2024

Târgovişte – Grădiniţa cu program prelungit nr. 15 va fi reabilitată şi modernizată

gradi2“Inca o gradinita din municipiul Targoviste va face obiectul unui amplu program de reabilitare si modernizare, incepand chiar cu luna ianuarie a anului viitor.

Astfel, a fost semnat contractul de executie a lucrarilor la Gradinita cu program prelungit nr. 15, proiect care presupune:
-Izolarea termica integrala a imobilului si inlocuirea tamplariei existente;
– Inlocuirea acoperisului;
– Montarea unui sistem nou de captare si scurgere a apelor pluviale (jgheaburi si burlane) si a sistemului parazapada pe toate apele invelitoarei.
– Refacerea trotuarului de protectie perimetral;
– Refacerea finisajelor interioare;
–Inlocuirea pardoselilor existente cu placi ceramice antiderapante si parchet stratificat de trafic intens (in salile de clasa). Placarea zonei de subsol cu placi ceramice antiderapante;
– Placarea platformelor exterioare care in prezent nu beneficiaza de nici un finisaj, cu placi ceramice antiderapante de exterior;
– Montarea scarii exterioare de evacuare si inchiderea golurilor aflate la o distanta mai mica de 3 m de aceasta cu zidarie din caramida de sticla.
– Infiintarea unui grup sanitar pentru persoane cu dizabilitati;.
– Executarea de platforme din beton cu rampa pentru persoane cu dizabilitati la cele doua accese principale in cladire – acces in gradinita si acces in cresa.
– Modernizarea instalatiei de incalzire;
– Inlocuirea corpurilor de iluminat cu unele LED;
– Montarea unui sistem cu panouri fotovoltaice in vederea utilizarii resurselor regenerabile;
– Modernizarea instalatiei de apa calda prin montarea de panouri solare;
– Montarea de sisteme de supraveghere;
– Asigurarea dotarilor necesare unei institutii de invatamant prescolar;

Valoarea contractului este de 2.954.755,72 lei, durata maxima de executie este de 12 luni, iar finantarea lucrarilor este asigurata prin Programul National de Dezvoltare Locala”, a precizat primarul Cristian Stan.

 

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial