3 mai 2024
Târgovişte – Fostul şef de la Paşapoarte, un agent de poliţie şi un complice, arestaţi preventiv!

Târgovişte – Fostul şef de la Paşapoarte, un agent de poliţie şi un complice, arestaţi preventiv!

apasap2Fostul sef al serviciului de pasapoarte Dambovita si un angajat de la evidenta persoanelor au fost arestati preventiv.

Procurorii DIICOT ii acuza pe cei doi ca alaturi de un alt individ au falsificat acte de identitate si certificate de casatorie pentru cel putin 40 de migranti, care voiau sa ajunga ilegal in state ale Uniunii Europene.

apasapAnchetatorii au aflat ca pentru fiecare act falsificat suspectii cereau 500 de euro. La perchezitii procurorii DIICOT au gasit si 700 de elemente de siguranta ce puteau fi folosite la contruirea unor carti de identitate sau pasapoarte false.

Suspectii sunt acuzati de trafic de migranti, iar daca vor fi gasiti vinovati risca ani grei de temnita.
bera pasapoarte false pentru migranti

apasap3“Poliţiştii specializaţi în investigaţii criminale au depistat pe raza municipiului Târgovişte trei bărbaţi, cu vârste curpinse între 38 şi 53 de ani, pe numele cărora Curtea de Apel Ploieşti a emis mandate de arestare preventivă.

Cei în cauză sunt cercetaţi pentru comiterea infracţiunilor de „constituire a unui grup infracţional organizat”, „trafic de migranţi”, „facilitarea şederii ilegale în România” şi „fals intelectual”.

apasap1Bărbaţii au fost depuşi în Centrul de Reţinere şi Arest Preventiv din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Dâmboviţa”, se arată într-un comunicat de presă remis de IPJ Dâmboviţa.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial