28 martie 2024
Târgovişte – Emoţie şi bucurie pentru copiii aflaţi în grija statului!

Târgovişte – Emoţie şi bucurie pentru copiii aflaţi în grija statului!

copii-dgaspcCOMUNICAT DE PRESĂ

Cu ocazia sărbătorilor de iarnă, beneficiarii Direcției Generale de Asitență Socială și Protecția Copilului Dâmbovița, auparticipat la diferite activități dedicate lor și au primitcadouri cu sprijinul sponsorilor.

Copiii și adulții din cadrul centrelor i-au întâmpinat pe oaspeți cu emoție și bucurie, le-au transmis mulțumiri și i-au încântat oferindu-le un program de poezii, cântece de iarnă și colinde.

Mulțumim cu această ocazie Arhiepiscopiei Târgoviștei, S.C. Falkor SRL, Pam Aly 2007 SRL, Flax Computers SRL, SC Elixdan SRL, Comiga Prod Impex SRL, Panex SRL, Crucea Roșie Dâmbovița, OMV Petrom, Inspectoratul pentru Situații de Urgență Dâmbovița, Primăria Gura Ocniței, Chițulescu Prod SRL, Consiliul Județean Dâmbovița, SC Netaxo SRL București, Primăria Târgoviște, Patinoarul Târgoviște, Class Park Targoviste.

Le mulțumim de asemenea copiilor și profesorilor de la școli și licee din județ, care au fost alături de beneficiarii noștri în aceste zile, persoanelor fizice care au oferit cadouri, precum și salariaților instituției.

Menționăm că lista sponsorilor este deschisă, urmând să fie oferite și alte surprize în următoarele zile.

La mulți ani!

Director General,

ing. Cristiana Bucur

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial