19 aprilie 2024
Târgoviște – Două investiții importante

Târgoviște – Două investiții importante

pr-tgv“In sedinta de astazi a Consiliului Local Targoviste, au fost aprobate 2 investitii deosebit de importante pentru infrastructura educationala locala.
Astfel, Scoala Gimnaziala “Matei Basarab” (nr. 13) si Scoala Gimnaziala “Mihai Viteazul” (nr. 8) vor face obiectul unor lucrari importante de modernizare, reabilitare si extindere.
Cu privire la Scoala Gimnaziala “Matei Basarab”, va fi reabilitata integral cladirea existenta, se va construi o extindere in suprafata desfasurata de aproximativ 1400 mp, se va construi o sala de sport, se va realiza un teren de sport exterior, vor fi refacute trotuarele, aleile si spatiile verzi.
Si la Scoala Gimnaziala “Mihai Viteazul” vor fi realizate ample lucrari, in sensul ca vor fi reabilitate corpurile existente si se vor construi nu mai putin de 6 corpuri noi de cladire.
Astfel, se va realiza cresterea numarului de sali de curs de la 22 la 36, se va construi o sala de festivitati, se va extinde sala de sport, se vor construi grupuri sanitare si vestiare aferente zonei sportive, la care se adauga o cladire tehnica.
Proiectele vor fi depuse in vederea finantarii prin Programul Operational Regional 2014-2020, Axa prioritara 10, “Imbunatatirea infrastructurii educationale” si au o valoare cumulata de peste 40.000.000 lei, contributia administratiei locale fiind de numai 2% din valoarea eligibila a proiectului”, a precizat primarul Cristian Stan.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial