11 mai 2024

Târgovişte – Doi hoţi au furat 8000 de lei de pe bacheta unei maşini

hot2ȘTIRE DE PRESĂ

Fiți prudenți! Nu lăsați bunuri de valoare sau bani în autoturism!

Polițiștii din cadrul Biroului de Investigații Criminale au documentat activitatea infracțională a doi bărbați de 45 și 49 de ani, din localitatea Românești și municipiul București, bănuiți de comiterea infracțiunii de furt și complicitate la infracțiunea de furt.

Din cercetări a reiești că, la data de 6 iulie a.c., cei în cauză ar fi sustras 8.000 de lei de pe bancheta din spate a unui autoturism, parcat pe raza municipiului Târgoviște.

Polițiștii au procedat la reținerea celor doi bărbați pentru 24 de ore, urmând să fie prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgoviște pentru dispunerea unor măsuri preventive.

Pentru a preveni furturile de şi din auto, poliţiştii le recomandă cetăţenilor:

La coborârea din autoturism, scoateţi cheia din contact şi asiguraţi-l, chiar dacă veţi lipsi pentru un timp foarte scurt.

Închideţi complet toate geamurile! Un singur geam lăsat întredeschis poate să anuleze toate măsurile de precauţie luate!

Montaţi-vă un sistem de alarmă performant şi nu uitaţi să îl activaţi la părăsirea autoturismului!

Schimbaţi imediat sistemele de siguranţă ale autoturismului dacă aţi pierdut sau v-au fost sustrase cheile.

Nu vă lăsaţi la vedere, în interiorul maşinii diferite bunuri de valoare (bani, dispozitive antiradar, sisteme GPS, genţi, borsete, laptop-uri).

În staţiile de alimentare cu carburant, pe timpul achitării contravalorii combustibilului, acţionaţi sistemul de blocare al uşilor.

Asiguraţi-vă că portierele s-au închis atunci când părăsiţi maşina, chiar dacă aveţi impresia că telecomanda a activat închiderea.

În cazul în care sunteţi victimele sau martorii unor astfel de infracţiuni, sesizaţi poliția prin numărul unic pentru apeluri de urgenţă 112!

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial