21 mai 2024

Târgovişte: Dezinsecţie între 20 mai şi 16 iunie

dezinsectieANUNȚ

PRIMA ACȚIUNE DE DEZINSECȚIE DIN ACEST AN

Primăria Municipiului Târgoviște, prin Direcția de Salubritate, aduce la cunoștința cetățenilor că în perioada 20.05 – 16.06.2020 se va derula acțiunea de dezinsecție pe domeniul public.

Dezinsecția are ca scop combaterea insectelor zburătoare și târâtoare în stadiul de larvă și adult (țânțari, muște, căpușe etc) cu substanțe chimice specifice.

Substanțele folosite în acțiunile de dezinsecție sunt ecologice și sunt omologate de Ministerele Mediului, Sănătății, Apelor și Pădurilor. Acestea sunt: K – Othrine Sc 25 (flow), Solfac Trio, Fastac Activ, Fendona, Karate.

Acțiunea se desfășoară în intervalul orar 22.30 – 05.30 și vizează parcurile, locurile de joacă, cimitirele, spațiile verzi din microraioane și aliniamentele stradale.

Rugăm apicultorii să ia măsurile care se impun, iar posesorii de animale de companie să evite aceste zone în perioada derulării acțiunii.

Programul va suporta decalaje atunci când condițiile meteo vor fi necorespunzătoare și nu permit desfășurarea acțiunii de dezinsecție.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial