28 aprilie 2024

Târgovişte: Ce-au păţit spărgătorii de automate de cafea

automatcInspectoratul de Poliție Județean Dâmbovița vă informează:

Tinerii cu vârste cuprinse între 16 și 20 de ani, bănuiți de comiterea infracțiunii de furt calificat au fost prezentaţi instanţei de judecată cu propunere de dispunere a unor măsuri preventive.

Față de tânărul de 20 de ani a fost emis un mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile, iar împotriva celorlalți a fost dispusă măsura controlului judiciar pentru o perioadă de 60 de zile.

Din probatoriul administrat a rezultat că în perioada martie – mai a.c., aceștia ar fi sustras bani din 21 de automate de băuturi calde amplasate pe raza municipiului Târgovişte, prin forţarea sistemelor de închidere ale aparatelor, creând astfel un prejudiciu de aproximativ 42.000 de lei.

Bănuit de comiterea infracțiunii de furt calificat, identificat de polițiștii găeșteni

Polițiștii din cadrul Poliției Orașului Găești au documentat activitatea infracțională a unui tânăr de 16 ani, din Produlești, bănuit de comiterea infracțiunii de furt calificat.

Din cercetări a reieșit că în noaptea de 14/15 aprilie a.c., acesta ar fi sustras bani din două automate de cafea, amplasate pe raza comunei Produlești, prin forţarea sistemelor de închidere ale aparatelor.

Prejudiciul cauzat este estimat la 300 de lei.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial