20 aprilie 2024
Târgovişte: “12 din cele 13 locuri de joacă vor fi finalizate în această săptămână”

Târgovişte: “12 din cele 13 locuri de joacă vor fi finalizate în această săptămână”

locj-cair„Pe strada George Cair din municipiu este aproape de finalizare un nou loc de joacă. Este vorba de un loc de joacă în suprafaţă de aproximativ 400 de metri pătraţi, suprafaţă dale cauciucate aproximativ 200 de metri pătraţi, împrejmuire aproximativ 90 de metri pătraţi.

De asemenea, în această zonă, la cererea cetăţenilor, s-a mărit şi parcarea, s-a suplimentat cu câteva locuri de parcare această zonă pentru că existau solicitări foarte multe.

De menţionat că în aceatsă săptămână vor fi finalizate încă trei locuri de joacă, este vorba de actualul loca de joacă unde mai trebuie montaţi stâlpii de iluminat şi mai trebuie adus foişorul, dar şi locul de joacă de pe strada Radu de la Afumaţi, locul de joacă de pe strada Benone Georgescu.

Practic, 12 din cele 13 locuri de joacă vor fi finalizate în această săptămână, ultimul, cel de pe Crăiţelor, va fi finalizat săptămâna viitoare sau în maxim 10 zile calculate din acest moment.

Putem să spunem că acest an a fost unul foarte bun… Locul de joacă, cu tot cu parcare, a costat 230.000 lei. Tot pe locurile de joacă, începem lucrările şi în microraionul IV, pe strada Radu Popescu, de asemenea şi în microraionul VI, lângă Grădiniţa Nr.14.

Vrem ca cel târiu în vara anului viitor toate locurile de joacă din municipiul Târgovişte să arate aşa cum arată acest loc de joacă şi, spun eu, că reuşim să schimbăm radical ceea ce oferea Târgoviştea până la acest proiect, proiect derulat prin societatea din subordinea Consiliului Local, SC Municipal Construct.

Iată că putem să lucrăm şi repede şi bine, putem să facem lucruri deosebite cu resurse financiare nu foarte generoase”, a declarat primarul municipiului Târgovişte, Cristian Stan.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial