28 aprilie 2024

TÂLHĂRIE la Aninoasa! Şi-au acoperit feţele cu cagule şi l-au terorizat pe un biet om de 64 de ani

politie-scandal-barÎn urma a trei percheziții efectuate în județul Dâmbovița, polițiștii au depistat doi bărbați bănuiți de comiterea unei tâlhării în formă calificată și a unui furt.

La data de 4 iunie a.c., polițiști din cadrul I.P.J. Dâmbovița au efectuat trei percheziții în urma cărora au fost depistați doi bărbați, ambii de 25 de ani, bănuiți de săvârșirea de infracțiuni contra patrimoniului.

Din probatoriul administrat a rezultat că, în cursul lunii noiembrie 2013, cei doi ar fi pătruns în locuinţa unui bărbat, de 64 de ani, din Aninoasa, având feţele acoperite cu cagule, şi i-ar fi solicitat acestuia să le pună la dispoziţie mai multe bunuri (scule şi unelte electrice).

De asemenea, din verificările efectuate până în prezent, a reieşit faptul că, pentru a determina partea vătămată să le remită bunurile, bărbaţii ar fi folosit ameninţări şi acte de violenţă.

În urma extinderii cercetărilor în cauză, au rezultat indicii că, la începutul lunii octombrie 2013, aceştia ar fi comis un furt dintr-o societate comercială.

Polițiștii continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de tâlhărie şi furt, bărbaţii urmând a fi prezentaţi magistraţilor, cu propunere de arestare preventivă.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial