26 aprilie 2024

SURPRIZE NEPLĂCUTE pentru agenţii de la SPR Dâmboviţa!

ilfoveni4ALEGE VIAŢA ! Acţiuni ale poliţiştilor pentru respectarea limitei legale de viteză şi portul centurii de siguranţă

Poliţiştii atrag atenţia cu privire la necesitatea respectării tuturor regulilor de circulaţie. Pe parcursul a trei zile, poliţiştii au aplicat peste 680 de sancţiuni contravenţionale celor care au condus cu viteză excesivă sau nu au purtat centura de siguranţă.

În perioada 02-04 octombrie a.c., poliţiştii de la rutieră şi ordine publică au acţionat cu prioritate pe sectoarele de drumuri cu valori ridicate de trafic, utilizând aparatele de măsurare a vitezei de deplasare a autovehiculelor, din dotare, amplasate în „cascadă”.

Pentru salvarea de vieţi, 69 de poliţişti au fost zilnic, în teren şi au acţionat pentru tragerea la răspundere a celor care încalcă regulile de circulaţie, depăşind limitele legale de viteză sau ignorând dispoziţiile legale privind folosirea centurii de siguranță sau a dispozitivelor de retenție omologate.

În urma activităţilor desfăşurate, au fost aplicate 684 de sancţiuni contravenţionale, dintre care 375 pentru viteză excesivă şi 209 şoferilor şi pasagerilor în autovehicule, care nu purtau centuri de siguranță sau dispozitive de retenție.

Totodată, au fost reţinute 4 permise de conducere, pentru depășirea vitezei legale cu peste 50 km/h.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial