lun. sept. 16th, 2024

Comunicat de presă                                                                                   

Sudor, instalator și expert achiziții publice, sunt doar trei dintre cele opt cursuri de formare profesională care se vor deschide în luna septembrie la AJOFM Dâmbovița 

Peste o suta de persoane se pot înscrie la programele de formare profesională prognozate să înceapă în luna septembrie la AJOFM Dâmbovița.

Persoanele aflate în baza de date a instituției noastre participa gratuit la cursurile de formare profesională și pot alege unul dintre cele care urmează:

-instalator instalații tehnico-sanitare și gaze, ospătar, machior, îngrijitor bătrâni la domiciuliu, 2 cursuri de operator  introducere – validare –  prelucrare – date, expert achiziții publice și sudor.

În acest sens, vor fi prezentate următoare documente:

–  carte identitate;

–  act studii;

–  certificat naștere;

–  certificat căsătorie (dacă este cazul);

–  adeverință medicală.

Cursurile de calificare au o componentă teoretică și una practică.

AJOFM Dâmbovița  a încheiat contracte de colaborare cu firme de specialitate pentru ca fiecare cursant sa aibă posibilitatea de a realiza ore de practica.

Astfel, fiecare persoană va  putea înțelege mai bine domeniul în care urmează să activeze și va putea, totodată, să dobândească experiență încă din perioada studiilor.

Participarea la cursuri de calificare reprezintă o necesitate continuă pentru dezvoltarea personală și profesională a fiecărui individ.

Ocazia de a interacționa cu alți cursanți și profesori oferă posibilitatea participanților de a-și extinde rețeaua de contacte în vederea identificării unui loc de muncă și scurtarea perioadei de șomaj. 

Pentru mai multe informații, se poate accesa site-ul www.anofm.ro – ajofm dambovita – secțiunea Persoane fizice / Formare profesională, e-mail : ajofm.db@anofm.gov.ro sau contacta pe domnul Sorin Bădoiu la numărul de telefon 0732100376.

https://www.anofm.ro/upload2/D%C3%A2mbovi%C8%9Ba/226/lista_cursuri.pdf

Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Dâmbovița