29 martie 2024
Subofiţer de la ISU Dâmboviţa, reţinut pentru luare de mită

Subofiţer de la ISU Dâmboviţa, reţinut pentru luare de mită

isuOfițerii Direcției Generale Anticorupție – Serviciul Județean Anticorupție Dâmbovița,  sub coordonarea procurorilor din cadrul Parchetului Militar de pe lângă Tribunalul Militar București, au prins în flagrant un subofițer din cadrul I.S.U. Dâmbovița care a pretins de la un denunțător suma de 5.000 lei, din care a primit efectiv 1.000 de lei, pentru a nu lua măsurile legale în legătură cu nereguli constatate pe linie de P.S.I. la o societate comercială și pentru a nu sancționa contravențional societatea cu amendă în valoare de 50.000 lei.

La percheziția corporală efectuată cu ocazia flagrantului, asupra subofițerului a fost găsită suma totală de 6.000 lei, între care și banii primiți cu titlu de mită.

După realizarea acțiunii de prindere în flagrant, subofițerul a fost condus în baza mandatului de aducere la sediul Parchetului Militar de pe lângă Tribunalul Militar București.

În urma audierii, procurorul a luat măsura reținerii suspectului pentru 24 de ore, pentru cercetări privind săvârșirea infracțiunii de luare de mită, urmând ca astăzi să fie prezentat instanței cu propunere de arestare preventivă.

 

 

sursa – Direcţia Generală Anticorupţie

foto – arhivă

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial