26 aprilie 2024

Străzi în beznă, în cartierul Priseaca! Locuitorii se plâng că n-au curent de mai bine de 24 de ore!

www.mariusbuga.ro_images_electrica“Bună ziua! Mă numesc Ivona Axinia – Eftenie și doresc să vă semnalez următoarele:

În primul rând, menționez faptul că la noi în cartier, în Priseaca, la orice fenomen meteorologic sub formă de precipitații puțin mai accentuat se întrerupe furnizarea energiei electrice, iar remedierea se produce extrem de târziu.

Astfel, în ultimele 30 de zile s-a întrerupt curentul de două ori: prima dată s-a remediat problema după mai bine de 20 de ore iar acum, s-a stopat furnizarea energiei electrice de ieri la ora 16, nu avem nici la această oră curent, după mai bine de 24 de ore și când am contactat pentru a șaptea oară departamentul “deranjamente ” mi s-a precizat că problema nu va fi remediată nici astăzi deoarece nu se permite accesul echipei pe terenul unde se află transformatorul.

Subliniez că și data trecută s-a folosit aceeași scuză și la întrebarea mea ” de ce nu se apelează la Poliția locală pentru facilitarea accesului pe terenul respectiv, operatorul mi-a indicat să apelez eu la poliție sau chiar la primar!!!!

La fiecare apel, operatorii Electrica încercau să ne ducă cu vorba și au refuzat să furnizeze nr. de tel. al unui superior.
Menționez că este vorba despre un deranjament colectiv, în această situație aflându-se locuitorii de pe mai multe străzi ale cartierului Priseaca. (Str. Înfrățirii, str. Soarelui etc).”, ne-a scris cititoarea targovistenews.ro pe adresa redacţiei.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial