1 mai 2024
Strada Udrişte Năsturel din Târgovişte, de nerecunoscut!

Strada Udrişte Năsturel din Târgovişte, de nerecunoscut!

udr1„Datorită faptului că vremea ne ajută, reuşim să ne atingem pas cu pas obiectivele de infrastructură pe bugetul propriu în cartierele municipiului. Pe strada Udrişte Năsturel din microraionul IV, am implementat o investiţie cu bani de la bugetul propriu, o investiţie care vizează peste 4000 metri pătraţi de străzi şi trotuare, două parcări şi am lucrat şi la locul de joacă. După cum vedeţi, zona este de nerecunoscut în acest moment, faţă de situaţia din înainte de începerea lucrărilor, s-au demolat garajele, s-a lărgit parcarea, s-a lărgit strada, s-au creat per total undeva la 95- 100 de locuri de parcare, am avut intervenţii la iluminatul public şi sperăm ca aceste lucrări să continue şi timpul să ne mai permită să le realizăm în continuare.

Aş mai menţiona că sunt lucrări şi la spaţiul verde, s-a gazonat o suprafaţă de peste 400 mp, s-au plantat arbori şi arbuşti ornamentali, peste 100 de bucăţi, numai în această zonă. Locul de joacă a fost reabilitat total, nu s-a mai păstrat decât locaţia pentru că s-au adus echipamente de joacă noi, s-a acoperit cu tartan, s-au pus bănci, în general această zonă este total schimbată. De asemenea, s-a reabilitat şi locul de joacă. Valoarea investiţiei este în jur de 500.000 lei, iar lucrările au demarat în urmă cu aproape două luni.

Cea mai mare parte a lucrărilor au fost făcute cu Municipal Construct, cu excepţia asfaltărilor, doar ceea ce înseamnă borduri, pregătirea terenului, iar spaţiile verzi au fost realizate de ECO- SAL. Lucrăm şi în zona microraionului V, acolo unde am demolat garajele aferente străzii şi parcării Ion Ghica. De asemenea, lucrăm şi la un loc de joacă. Săptămâna aceasta, cel târziu luni, vom finaliza şi locul de joacă de acolo. Era degradat, era un spaţiu urban deplorabil, iar în momentul de faţă arată destul de bine.

Sper să ne lase vremea să terminăm şi parcarea de acolo, o parcare foarte mare, chiar mai mare decât aceasta de pe Udrişte Năsturel şi cu mai multe locuri. Fac menţiunea că anul viitor pe zona microraionului IV, cu bani de la bugetul local, vom intra pe cele două străzi principale de acces şi mă refer la strada Radu cel Mare şi strada Radu Popescu, care urmează să fie reabilitată total, iar microraionul V vrem să fie total reabilitat şi modernizat”, a declarat primarul municipiului Târgovişte, Cristian Stan.

udr„Îi felicit pe Cristian Stan, pe viceprimari, pe administratorul public pentru că urmăresc punerea în aplicare în fiecare zi a programului cu care noi am câştigat alegerile locale din acest an. Starea de bine a unui oraş se realizează şi cu lucrări mari, dar şi cu lucruri care sunt ceva mai mici şi care schimbă esenţial aspectul unor zone şi suntem într-un asemenea caz.

Remarc grija actualei administraţii pentru cartierele mărginaşe ale Târgoviştei, pentru că în general primarii s-au concentrat pe realizarea unor lucrări în zona centrală, dar acum odată că s-a intrat foarte mult în cartiere, în beneficiul majorităţii locuitorilor municipiului. Târgoviştea s-a aflat într-o situaţie dramatică din punct de vedere edilitar, peste 5000 de garaje construite fiecare după ideea lui şi cu materiale după cum a avut fiecare cetăţean, ceea ce a afectat starea oraşului extraordinar de mare. Sunt convins că echipa lui Cristian Stan va reuşi să amenajeze toate zonele şi oraşul va avea în doi ani o altă faţă.

Eudr2ste îmbucurător faptul că cetăţenii susţin demersurile administraţiei publice locale, au înţeles ci nu putem continua cu un oraş sufocat de construcţii inestetice şi că modernizarea cu locuri de parcare, spaţii verzi, trotuare, locuri de joacă, terenuri de sport este soluţia cea mai bună pentru starea de confort din cartierele municipiului Târgovişte”, a declarat preşedintele CJ  şi PSD Dâmboviţa, Adrian Ţuţuianu.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial