2 mai 2024
Stilul italian priește de minune la FC Aninoasa!

Stilul italian priește de minune la FC Aninoasa!

fc-aStilul italian priește de minune la FC Aninoasa. Gruparea din apropierea Târgoviștei a făcut, în această după-amiază, o nouă victimă în campionat, după ce a depășit-o pe FC Voluntari II, cu scorul de 1-0. Prin succesul cu ilfovenii, de pe teren propriu, echipa lui Bălașa s-a apropiat mai mult ca oricând de podiumul seriei C3. Cu 9 puncte acumulate, Aninoasa ocupă locul 4 în clasament, la egalitate cu Flacăra Moreni, ocupanta locului 3, și se află totodată, la doar două lungimi de Atletic Bradu (ocupanta locului 2) și la cinci de SCM Pitești, liderul seriei.

Aninoasa și-a arătat colții în disputa cu a doua formație a Voluntariului în actul secund, când a răzbunat cu vârf și îndesat inexactitățile din prima repriză. Dâmbovițenilor nu le-au ieșit nimic în prima parte a întâlnirii, iar ilfovenii s-au aflat în cea mai mare parte la conducerea ostilităților din teren, irosind mai multe ocazii de gol, prin Stan, Stănescu și Voicu.

Pentru Aninoasa în acest act, doar Calofir și Maican l-au întins puțin pe Petrariu, prin execuții modeste. În schimb, repriza a doua a fost la discreția elevilor lui Bălașa. La câteva minute de la reluare, Ștefan a marcat golul victorios al Aninoasei (51), după ce l-a executat perfect pe Petrariu, cu un șut lângă bară, după mingea întoarsă excelent de Dinu, din afara careului, după un corner. Riposta ilfovenilor după golul primit a fost una sensibilă, unde doar Voicu, Achim și Stănescu au mai expediat mingea spre poarta lui Bărboiu.

În apropiere de intrarea în ultimul sfert al întâlnirii, Neguț a ratat dublarea avantajului, la capătul unui șut reținut de Petrariu. Pe final de joc, Aninoasa a irosit din nou golul, în alte două rânduri. Mai întâi, prin Penescu care a irosit un penalty (trimis în bară), obținut de Huțușoru, la capătul unei intrării cu talpa a portarului Petrariu în careu, iar mai apoi prin Neguț, din zona careului mic. În urma succesului cu Voluntari II, Aninoasa a răzbunat eșecul cu Flacăra Moreni și a acumulat un moral excelent pentru jocul ACS Șirineasa, programat în etapa a 7-a a campionatului.

FC Aninoasa – FC Voluntari II    1-0 (0-0)

Marcator: Ștefan (51).

Aninoasa: Bărboiu – Marina, Ștefan, Coman – Cernea (89 Neacșu), Penescu, Dinu, Maican (60 Călinescu), Ș. Ion – Calofir (77 Huțușoru), Neguț. Antrenor: Cristian Bălașa.

Voluntari II: Petrariu – Gheorghe (87 Ionașcu), Lică, Achim, Uțoiu – Stănescu, Costache, Tudorică, Stan (70 Clătinici) – Ene (75 Nica), Voicu. Antrenor: Sorin Popescu.

Stadion “Comunal”. Spectatori: 200.

Au arbitrat: Alin Olaru (Râmnicu Vâlcea) – Ovidiu Dorobanțu (Olanu – VL), Roxana Mazilu (Rm. Vâlcea). Observatori FRF: Valeriu Ioniță (București) și Constantin Ciocoiu (Băicoi).

Cartonașe galbene: Penescu (72)/ Lică (62), Petrariu (87).

 

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial