20 aprilie 2024
Staff-ul Primăriei Titu, alături de eleva scoasă abuziv din Bacalaureat! “Suntem alături de tine un întreg oraș, Ana-Maria Ioniță!”

Staff-ul Primăriei Titu, alături de eleva scoasă abuziv din Bacalaureat! “Suntem alături de tine un întreg oraș, Ana-Maria Ioniță!”

teodor-radoi“Îmi declar nemulțumirea în legătură cu decizia comisiei de corectura de la București de a o elimina din examenul de bacalaureat pe Ana-Maria Ionita, eleva a Liceului I.C. Vissarion Titu. În condițiile în care toate masurile care asigura corectitudinea examenului au fost luate și certifica nevinovăția copilului, cred ca este vorba despre rea intenție. Dacă ani la rand presa a prezentat perle din lucrările elevilor, anul acesta a venit rândul profesorilor din comisia de corectura de la București sa ne uimească !

“S-a întâmplat ceva pe drum cu lucrările, paginile au fost inlocuite”, conform spuselor reprezentantilor comisiei de corectură. Vorbim despre un examen în care toate masurile demonstrează ca nu exista prezumția de onestitate !

Iar o eleva care a terminat cu media 9.87 liceul, a susținut cu mari emoții toate probele, acum i se ruinează un vis. De ce?

Am discutat aseara cu tatăl elevei, domnul Ioniță Florin, un om harnic și onest din orașul nostru, care muncește cât e ziua de lungă pentru a-i asigura Anei-Maria condițiile optime pentru a învăța și pentru a “ajunge cineva în viață”. Nu pot să reproduc aici deznădejdea și lacrimile acestui om ! Ceea ce pot să fac și i-am spus-o si dumnealui, este să îl susțin, împreună cu dl. primar Traian Niculae, în orice demers legal pe care îl va face, pentru ca dreptatea și adevarul să iasă la suprafață și visul Anei de a ajunge la facultate sa devină realitate !

Suntem alături de tine un întreg oraș, Ana-Maria Ioniță !”, spune Teodor Rădoi, viceprimarul oraşului Titu.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial