Dum. sept. 8th, 2024

Sportivii de la CS Târgoviște au avut parte de evoluții excelente la Cupa României de Karate Interstiluri, găzduită de Sala „Pitești Arena”, sâmbătă, 22 iunie. Sportivii noștri s-au numărat, așa cum era de așteptat, printre protagonișii întrecerii, urcând de numai puțin de șapte ori pe podiumul de premiere.

La ediția din acest an a Cupei, Lorelley Andrei s-a remarcat din plin. Karateka noastră a reușit să cucerească două medalii extrem de prețioase. Sportiva antrenată de Ionuț Munteanu a strălucit la seniori, acolo unde a cucerit aurul, în proba de kumite, categoria 55 de kilograme. De asemenea, tot la concursul de kumite – cat. 55 kg, dar la U21, sportiva noastră a obținut medalia de argint. După adjudecarea celor două medalii, Lorelley a demonstrat încă o dată că este unul dintre cei mai în formă sportivi de la CS Târgoviște.

Alți sportivi din cadrul clubului nostru care au obținut argint la Cupa României au fost echipa de kata junioare, alcătuită din Ștefania Huiu, Bianca Soare și Anastasia Dinu, dar și Anastasya Andrei (kumite minicadete – cat. +52 kg).

În schimb, cu bronz au revenit acasă Alexandru Munteanu ( kumite U21 – cat. 60 kg), Ana Maria Hura Tudor (kumite junioare – 53 kg) și Bianca Soare (kata junioare). Aproape de podium a terminat și Alexandru Munteanu, la kumite seniori – cat. 60 kg), care a încheiat concursul pe locul 5.

Pe lângă medaliați, CS Târgoviște, antrenor Ionuț Munteanu, a mai fost reprezentat la ediția din acest an a Cupei României și care au arătat evoluții bune au fost Alexandru Vede, Fabian Constantin, Andrei Alexandru și Erik Andrei.